PIZZAFEESTEN met GRATIS OVEN IN BRUIKLEEN 

Bij afname van een grotere hoeveelheid pizza’s kunnen jullie een oven in bruikleen krijgen. Daarin kunnen 2 grote pizza’s tegelijk gebakken worden.

Zo hebben jullie  om de  +/- 7 min telkens 16 stukken pizza.

De oven werkt op elektriciteit en de pizza’s worden op steen gebakken. Een pizzaschop en goed snijmes worden eveneens meegegeven.

Zo zijn jullie volledig klaar om jullie gasten te bedienen!

KIES UIT VOLGENDE SOORTEN PIZZA:

  • PIZZA HAM CHAMPIGNON
  • PIZZA HAWAI
  • PIZZA ZALM
  • PIZZA VIERKAZEN
  • PIZZA CHORIZO
  • PIZZA GEITENKAAS
  • PIZZA VIERKAZEN
  • KINDERPIZZA (met tomatensaus, kaas en ham)
  • PIZZA VEGGIE

Prijs per pizza:

19 euro 

20 euro ( Pizza Zalm en Pizza Geitenkaas)

Op een feest reken je best 1 pizza voor 2 volwassenen als maaltijd. Als snack bedoeld, kan je 2 tot 4 personen per pizza rekenen.

De oven is gratis in bruikleen bij minimumafname van 10 grote pizza’s. Voor het gebruik van de oven wordt 150 euro waarborg gevraagd.

Deze wordt teruggegeven bij retour van de oven.

Om een oven te reserveren en een bestelling te plaatsen, kan je mailen naar info@delekkerstepizza.be of bellen naar 0475/67 72 62

Daarbij volgende info doorgeven:

  • Naam + adres (= facturatiegegevens)
  • Tel nr.
  • Datum van afhalen
  • Op welke markt of standplaats kan alles afgehaald worden
  • Aantal en soorten gewenste pizza

We bekijken of de reservatie mogelijk  is en bellen we jou op of mailen we jou voor de praktische afspraken.

Een bevestiging wordt via mail doorgestuurd.

Per reservatie van een oven wordt een voorschot-factuur van 25 euro gemaakt.

PS: reservatie is pas definitief na onze bevestiging via mail!

"De ervaring was heel goed! Iedereen was enthousiast over de pizza’s (smaak en textuur), over de hoeveelheid, over het zelf bakken, … het was heel fijn en heel lekker! Zeker een aanrader!" "Misschien kunnen jullie dit nog meegeven aan andere klanten: wij zijn een halfuurtje voor de lunchtijd begonnen om een aantal pizza’s al een paar minuutjes in de oven te steken. Op die manier konden we een eerste grote golf heel snel opvangen want we moesten dan maar heel kort meer bakken om ze af te werken. Deze werkwijze deed niets af aan de smeuïgheid of het krokante korstje!"
Stefanie
Tevreden klant bij Carillon